Ik ben al een tijdje in cryptocurrency, heb ik deze cursus nodig?

Als u uw handelsspel wilt verbeteren en consistentere winstgevende transacties wilt maken en ook nieuwe manieren wilt verkennen om passief inkomen te maken met cryptocurrency, dan zult u profiteren van de cursus! Plus al deze video's zijn nog nooit eerder gezien, dus ze zijn geweldig om te bekijken!

 

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Hoe klinkt levenslange toegang? Na je inschrijving heb je onbeperkt toegang tot deze cursus voor zolang als je wilt - op alle apparaten die je bezit.

 

Ik ben een totale beginner en weet niets?

Deze cursus is dan perfect voor jou. Het leidt u door de basiszaken tot de geavanceerde informatie. Je kunt onderweg in je eigen tempo leren en profiteren.

 

Bonussen voor deelname aan de cursus?

NATUURLIJK! (bedoeld met woordspeling) Je krijgt alleen toegang tot het privé-e-mailadres van Cryptotjon voor cursisten, exclusieve livestreams, levenslange toegang tot de tradecalls en elke 6 maanden nieuwe content toegevoegd, even als de privé Facebook-groep. (alle hierboven vermeld)

 

Ik heb geen tijd?

Ik weet zeker dat je tijd vrijmaakt om kattenvideo's op youtube te bekijken. Nou, met het bekijken van deze video's zul je je kennis uitbreiden die je kan helpen een passief inkomen te verdienen, de tijd is het waard. Plus je hebt een levenslange toegang dus er is geen haast!

Restitutie

De  Cryptobuku 1.0  heeft een geld-terug-garantie van 5 dagen

Als u minder dan 5 dagen voor de cursus bent ingeschreven en minder dan 10% van de cursusinhoud hebt bekeken, kan een volledige terugbetaling worden verwerkt. Als u niet aan de bovenstaande vereisten voldoet, kan een gedeeltelijke terugbetaling worden verwerkt van 80% na goedkeuring.