Cryptobuku  biedt geen restituties. Ik heb in het verleden een paar mensen gehad die van mij profiteren door mijn programma te kopen, een maand te besteden aan het leren en afmaken van het programma, veel vragen te stellen en 1-1 sessies met mij te doen en vervolgens om terugbetaling te vragen. Het was een enorme verspilling van mijn tijd en ze kregen vrijwel alles gratis. Dus daarom stopte ik met terugbetalingen. Als u zich zelfs maar het geringste zorgen maakt of het programma u wel of niet zal helpen, koop het dan gewoon niet. Blijf gewoon mijn gratis video'sen  tweets volgen . Als u na aankoop om terugbetaling vraagt, wordt u geweigerd. Zorg ervoor dat u het cryptobuku gewoon niet aanschaft als het niet 100% geschikt voor u lijkt te zijn. Je bent óf "all-in" of je bent het niet, dus zorg ervoor dat je alleen koopt als je "all-in" bent!

 

 

 

cryptobuku.com - 2020 - Alle rechten voorbehouden.
Alle handel brengt risico's met zich mee. Gebruik alleen risicokapitaal dat u bereid bent te verliezen.
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor toekomstige resultaten
DISCLAIMER: Om een ​​beter begrip te krijgen van elk Cryptobukutrader,
abonnement, website, applicatie of andere dienst ("Diensten"), gelieve onze volledige disclaimer
te lezen op Disclaimer / Contact | Cryptobuku

UITSLUITEND VOOR ONDERWIJS- EN INFORMATIEDOELEINDEN; GEEN INVESTERINGSADVIES.
Elke aangeboden cryptobuku is alleen voor educatieve en informatieve doeleinden en mag NIET worden geïnterpreteerd als een effectgerelateerd aanbod of verzoek, of mag niet worden beschouwd als persoonlijk beleggingsadvies. cryptobuku raadt u ten zeerste aan om een ​​erkende of geregistreerde professional te raadplegen voordat u een investeringsbeslissing neemt.

RESULTATEN VOORGESTELD, NIET TYPISCH OF GEVERIFIEERD.
Cryptobuku Services kan informatie bevatten met betrekking tot de historische handelsprestaties van Cryptobuku eigenaren of werknemers, en / of getuigenissen van niet-werknemers die winstgevendheid weergeven waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn op basis van de verklaringen van de personen die vrijwillig de getuigenis hebben gegeven.
De handelsresultaten van abonnees zijn echter NIET gevolgd of geverifieerd en in het verleden behaalde resultaten zijn niet noodzakelijk indicatief voor toekomstige resultaten, en de resultaten die in deze mededeling worden gepresenteerd, zijn NIET TYPISCH. De werkelijke resultaten zullen sterk variëren, afhankelijk van een verscheidenheid aan factoren, zoals ervaring, vaardigheid, risicobeperkende praktijken, marktdynamiek en de hoeveelheid ingezet kapitaal.
Investeren in effecten is speculatief en brengt een hoog risico met zich mee; u kunt een deel, alles of mogelijk meer verliezen dan uw oorspronkelijke investering.

Cryptobuku IS GEEN INVESTERINGSADVISEUR OF GEREGISTREERD MAKELAAR. Noch Cryptobuku,
noch een van haar eigenaren of werknemers is geregistreerd als effectenmakelaar-dealer, makelaar, beleggingsadviseur (IA) of IA-vertegenwoordiger bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, enige staatsinspectie voor effecten of enige zelfregulerende organisatie.

MOGELIJK HOUDEN WE EFFECTEN BESPROKEN. Cryptobuku is niet direct of indirect betaald door
de uitgever van enig effect dat wordt vermeld in de Diensten. Cryptotjon, zijn eigenaren en zijn werknemers kunnen echter long- of shortposities in effecten van de in deze mededeling genoemde bedrijven kopen, verkopen of aanhouden.